Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

10 πράγματα που θα δω και θα περάσει πιο ευχάριστα η ώρα μου

από το να κάτσω και να φάω (90+ 4-5 ' καθυστερήσεων, + 15' της ανάπαυλας= 110' περίπου) για να δω τον ΠΑΟΚ του Καλύτερου Έλληνα Προπονητή

1. θα δω μπογιά να στεγνώνει.
παρατηρώ το αρχικά υγρό τοπίο, να μετατρέπεται σε σταθερή μάζα, και όλο μαζί να αποδεικνύει τη δύναμη της θέλησης, και την πίστη στις ανθρώπινες ικανότητες! Το μεγαλείο της ανθρώπινης ευφυίας, που γέννησε τρόπους να κρύβει τις αδυναμίες του, ή τις ασχήμιες του, κυριολεκτικά από το πουθενά! 2 ώρες γεμάτες πάθος, ίντριγκα και σασπένς: Είναι ή δεν είναι ΒΙΒΕΧΡΩΜ  η πρώτη ύλη που δούλεψε ο μάστορας;


2. θα δω τη συντρόφισσα Αλέκα να μιλάει για τον εξπρεσιονισμό στα χρόνια του Γέλτσιν.

Άκου πως προφέρει τα συριστικά σύμφωνα.. Μα, ναι, σαν γνήσια εκπρόσωπος της κοινοκτημοσύνης των γυναικών. Και ναι, ο αστικός γάμος είναι η κοινοκτημοσύνη των παντρεμένων γυναικών, κοινώς ο σύντροφος Νώντας, πηδάει χωρίς κανένα πρόβλημα την συντρόφισσα Αγλαϊα, που είναι παντρεμένη με τον σύντροφο Ευδαίμων. Συνδυάζει περιεχόμενο ομιλίας, και σκηνική παρουσία, που σε καθηλώνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σενσέσιοναλ!

3. θα δω την μάνα μου, να καθαρίζει πατάτες

με το peeler, ή με το μαχαίρι, μιλάμε για διαδικασία που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους! Τι χρώμα βγήκε αυτή; Τι σχήμα; Κοίτα, κοίτα αυτή μοιάζει με το παλαμάρι του παππού, θα πει ο μαρτυριάρης, και περίεργος μικρός σου ξάδερφος.. Όπως και να χει, το θέαμα είναι once in a lifetime, στο σπίτι τρελλαινόμαστε για τηγανιτές πατάτες μόνο για τη διαδικασία. Μετά τις πετάμε.

4.  θα δω το "Ρέκβιεμ"
πλοκή, σενάριο, χαρακτήρες που θα/..

Prowler, κόψε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ

5. θα δω τον Αλβανό που πήραμε στο χωράφι να μαζεύει ελιές

Θα παίξω και στοίχημα με τον αδερφό μου: Ποιος θα μαζέψει πιο πολλές κλούβες;
- Ο Αλντίν είναι πιο νοικοκύρης δουλεύει με σύστημα
- Ναι, αλλά ο Ράντις είναι σίφουνας, σε 10' θα τον περάσει τον δικό σου..
Ατέλειωτες ώρες κεφιού και χαράς, πάνω σε ένα τρακτέρ, με ένα σπαστό φραπέ στο χέρι, και με ένα κρουασάν (με την επωνυμία του ομώνυμου σουπερ μάρκετ, από όπου έγινε η αγορά) και χωρίς περιορισμούς: Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Αργίες, το Σάββατο της Ανάστασης.. Όλες οι μέρες προσφέρονται για "Στοίχημα Κλούβας"

6. θα δω το ταβάνι μου. στο απόλυτο σκοτάδι.
θα κλείσω και τα μάτια μου. Πολύ καλύτερο θέαμα από αυτό που προσφέρει ο Δώνης

7. θα δω το πλυντήριο σε λειτουργία
μια μάζα από ρούχα καταρχήν, και στη συνέχεια, μια κινούμενη μάζα από ρούχα. Απίστευτο!
Η οποία σταδιακά υγροποιείται. Τρομερό! Και μετά, αποκτάει σαπουνάδα!
Α- πι- στευ- το!
Απίστευτο!
Και ρωτώ τον εαυτό μου: γιατί δεν το 'εκανα κάθε μέρα;
Δεν έχω απάντηση ε;

8. θα δω Σεφερλή
και θα Σεφερ-λυθώ στα γέλια! "Καλό ε;" 
Τρομερές σεναριακές ανατροπές, με το κατάλληλο λογοπαίγνιο την κατάλληλη στιγμή, κωλοτούμπες εκεί που δεν το περίμενα ποτέ, ατάκες που τσακίζουν κόκαλα.. "Πήρε τοστ το Σαββατοβραδο"
Μα που τα βρίσκει ο άτιμος;

9 . θα διαβάσω λίγο Μπουκόφσκι

και θα γίνω καλύτερος άνθρωπος, γιατί θα έχω ανοίξει ένα βιβλίο. Και μετά από 2 ώρες ανάγνωσης, όταν με πάρει το μωρό να πάμε καμιά βόλτα, θα την πω να πα να γαμηθεί, την πουτάνα. Όλες τέτοιες είναι ούτως ή άλλως. Μπιτσιζ.

10. θα δω κόρφμπολ
γιατί κοροιδεύεις; Ξέρεις πως παίζεται; Ο Άρης έχει πάρει ήδη δυο πρωταθλήματα, λες να μην ξέρουν οι Εβραίοι ποιο είναι το next big thing της αγοράς;
Χα..
Οι εβραίοι, τα ξέρουν όλα!


υγ: Προς τον καλύτερο Έλλην Προπονητή
πατάς πάνω στην εικόνα, συνδέεις τον εκτυπωτή σου, με το laptop, πατάς "Εκτύπωση", συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, δηλώνεις παραίτηση, και φεύγεις κύριος.

Ε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου