Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ήταν πέναλτυ κύριε Αδαμίδη;



Ο ορισμός του πέναλτυ κυρία μου.

ΥΓ: Α! Και για να μην ξεχνιόμαστε..
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!

6 σχόλια:

  1. Ήταν πέναλτυ αν και τραβηγμένο. Αν παίζαμε με τον γαύρο και του έδιναν τέτοιο πέναλτυ, σίγουρα θα έβγαζα αφρούς. ΑΛΛΑ...

    3-0 έφαγαν πριν από 3 μήνες
    2-0 χθες

    σε 180' έκαναν μια φάση με το Λυμπερόπουλο στα τελειώματα χθες

    Μη μας ζαλίζουν άλλο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και αξίζαμε 100% την πρόκριση. Οι Αεκτζήδες ας βρούνε λύση στα δικά τους προβλήματα και ας αφήσουν εμάς να ασχοληθούμε με τα δικά μας.

    Και πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίος ένας τελικός ΠΑΟΚ - γαύρου στο ΟΑΚΑ. Το θέλουμε πάρα πολύ, όπως και οι γαύροι θα γουστάρουν. Αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο, μπορεί να δούμε και δυο άσχετες ομάδες στον τελικό.

    Πολλά παιχνίδια μαζεμένα (6 σε ένα μήνα). Οι γάβροι μπορεί να έχουν παίξει και ένα περισσότερο. Και δεν ξεχνάμε με μια αυτονόητη νίκη τα εγκλήματα της τωρινής διοίκησης. Η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα συμμάζεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μην κατηγορήσετε τους οργανωμένους ΚΑΙ για την διάρρηξη στο Ωραιόκαστρο. Στο γήπεδο ήμασταν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρο είναι αυτό; Μπορεί να μας πει κάποιος που συμμετείχε στη διάρρηξη σε τι ύψη βρίσκονται τα πόμολα στις πόρτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω λέμε, όλοι γήπεδο ήμασταν. Εμείς δε φύγαμε ποτέ!! (Ωπ... πιπέρι; προβακάτορας; διχόνοια;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτι άσχετο, αλλά "σχετικό" ...ο Τσιώλης είναι ΑΕΚ αλλά λόγω της μεγάλης του συμπάθειας για τον Α.Μπακιρτζή και για τον ΠΑΟΚ εκθιάζει τον ΠΑΟΚ όποτε του δίνεται η ευκαιρία...Είχα πάει και στο Θέατρο Τέχνης Κ.Κουν και σε εκείνη την πρεμιέρα που οι "επιστήμονες" φρόντισαν να αμαυρώσουν...παρακολούθησα την παράσταση μία εβδομάδα μετά..ανυπέρβλητος ο σουρεαλισμός του Τσιώλη, τεράστια προσφορά στα σύγχρονα φτωχά καλλιτεχνικά δρώμενα..και φυσικά "διαφήμιση" για τον ΠΑΟΚ από έναν Αεκτσή!!!! Prowler αν είσαι φαν της 7ης τέχνης, δες ταινίες του Τσιώλη, άλλο πράγμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ palalos Όπως το Φτάσαμεεε, ή και το μνημειώδες Έρωτας στη Χουρμαδια;
    Χαίρομαι που κρατάμε (-τε) υψηλό το επίπεδο τέκνα μου!
    Επίσης, χαίρομαι που είμαστε όλοι μάχιμοι @καματερέ..
    Καματερέ, καματερέ, εμείς δεν φύγαμε ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή