Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μαυράκι-Λαβράκι..Κασελάκη! (ενημερωμένο)

"Στείλε σε παρακαλώ ένα ωραίο μαυράκι μόνο, να πηδάει στο Θεό να καρφώνει με τον κώλοοοοοοοο"..

Πάρε και το originale άσμα του μοναδικού Νεαπολίτη μεταξοσκώληκα..




Πάντα είχαμε θέμα στη θέση 3..Από την εποχή του Μακαρά και μέχρι να πάρουμε το Νάσο τον Γαλακτερό και τι δεν είδαν τα μάτια μας. Κόρφας-Μπουντούρης-Πρέλεβιτς ταυτόχρονα στην ίδια 5άδα, χωρίς να ξέρει κανείς απ' τους 3 ποιος είναι ο Ελ (όπως τους έλεγαν παλιά)..


 
Όχι αυτούς ρε!

Πολύ προχώ ο "σοφός" λέγανε τότενες-σχήμα με 3 κοντά γκαρντ για καλύτερη κυκλοφορεία-παπαριές έλεγα εγώ, αφού δεν έχουμε 3άρι! Αλχημείες του "σοφού" (τρομάρα του!) μετέπειτα με 3άρι τον Μπάρλοου (μη σου πω και το Δήμαρχο Πειραιά τόσο έξω που τον έβγαζε!) και αναμονή-προσμονή κάθε χρόνο για έλευση του Φάνη στην ομάδα. 

Και κατέβαινε ο Μέγας Βεζυρτζής στην Αθήνα με τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια και οργίαζε ο Μπούζας με τα πρωτοσέλιδα "ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΝΗ Ο ΠΑΟΚ" και περιμέεεεεναμε στην Π.Ι (Προ Ίντερνετ) εποχή μέχρι να ξημερώσει και να βγούν τα φρέσκα ΣΠΟΡια για να δούμε τελικά τι έγινε..


Και να σου ξανά η απογοήτευση..(πάλι με τον Μακαρά θα μείνουμε ρε πούστη μου, όταν οι δίπλα έχουν τον Σλοβενοσλοβένο!)

Αφού να φανταστείς είναι ακόμα τόσο μεγάλο το απωθημένο με τον Χριστοδούλου, που σύμφωνα με το σχετικό γκάλοπ στο forum κάποιοι θα τον ήθελαν στην ομάδα ακόμα κι έτσι:


Εδώ θα μου πείς πριν 3 χρόνια φέραμε αυτόν για βασικό πλέι-μέικερ (άλλη πονεμένη ιστορία  η συγκεκριμένη θέση / Κόρφας-Μπουντούρης-Μούλα και μετά..το χάος!) Να και το χάος:


                  Άνετα συναγωνιζόταν στα σουβλάκια το άλλο μας παλουκάρι  (βρε σαν ποιον μοιάζει...)


Η θέση του small forward είναι πολύ σημαντική στο σύγχρονο μπάσκετ. Είναι η θέση που συνδέει τους ψηλούς με τα γκάρντ..Δηλαδή τον Καλλέ και τον Τσαϊρέλη με τους Χαραλαμπίδη-Μαγκράθ. Είναι σαν να προσπαθώ να συνδέσω ένα ATARI με μια 3D τηλεόραση..Κι επειδή δεν είναι Ζαγοράκης ο Μπάνε για να του τ'ακου-μπάνε, έχει στη διάθεση του μόνο ένα 40άρι περίπου για να σου βρεί το λαβράκι και να μην έρθει κανένα 3άρι-κριάρι! Εκτός κι αν πείσει ο Λάζος αυτόν:




                                                          Ώπα λάθος..Αυτόν εννοούσα:



Τότε θα έχουμε νέα Dream-Greek Team α λα Μπάτμαν με Μπίδη-Λάζο-Πελεκάνο-Δέδα και δε συμμαζεύεται..Και γαμώ τις ομάδες! Ο Ντιρκούδης θα λείπει βέβαια, αλλά τι να σου κάνει κι η ΚΑΕ όταν μέχρι στιγμής έχουν φύγει μόνο 300 διαρκείας..Βέβαια, τα ονόματα δε παίζουν μπάσκετ, αλλά και να μη πετύχει αγωνιστικά η ομάδα, αναβιώνεις και πάλι το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο Παλατάκι, πετάς μέσα και τα 2 νέα μας πουλέν και γίνεται χαμός..

                                      

Η φετινή ομάδα πάντως πρέπει να είναι η χαρά του Μαρκόπουλου. Ότι παίχτη ήξερε από τον ΠΑΟΚ, αλλά και απ' τις άλλες ομάδες που εργάστηκε, τον έφερε! Ακόμα και όσους δε μπόρεσε να ξαναπάρει, φρόντισε να βρεί παίχτες που να τους μοιάζουν..Και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά, αλλά και στη φάτσα! Γιατί αν πάρεις λίγο απ' αυτόν: 



                                                      Προσθέσεις και λίγο από εκείνον:



                                                                  Μας κάνει αυτόν:

 

                                                  Πάρτα μαλάκα Trik εγώ είμαι πιο όμορφος!

Φέτος, δε ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα..Μην είναι οι σωστές κινήσεις της ΚΑΕ, μην είναι ο Κοντομηνάς, μην είναι οι πολλοί Έλληνες..δε ξέρω! Η ομάδα φαίνεται να χτίζεται σωστά και το σημαντικότερο από όλα είναι πως και φέτος για συνεχόμενη χρονιά χτίζεται γύρω από τον Most Improved Player. 

Τον άνθρωπο που υπερκέρασε Αυστραλέζικα καγκουρό και Λιθουανικά παγόβουνα και βρίσκεται ακόμα ανάμεσα μας, έτοιμος να υπερδιπλασιάσει εκ νέου τους μέσους όρους του και από 0.9, 1.6 και 3.9..να μας δώσει φέτος ένα απλόχερο 8αράκι και του χρόνου να τον μοσχοπουλήσουμε στον γαύρο! Ναί καλά κατάλαβες, γι'αυτόν μιλάω..:



                                                       
                                                        Ε ρε γαμώτο πάλι...Εδώ είσαι!



                                Κι αν δε σε έπεισα ακόμα, πάρε κι αυτό για να σ'αποτελειώσω..

                                       

                                                                                                                                                      
                                     

Καλή Χρονιά να έχουμε...

Γιατί πλέον 3άρι έχουμε!


- Δηλαδή εμείς τώρα πήραμε παίχτη από την Αθήνα μέσα από τα χέρια του βάζελου και του Λιανού..? Και χωρίς συλλαλητήριο? Μωρέ μπράβο..

- Είπαμε να κάνουμε ελληνική ομάδα, αλλά κι οι αμερικάνοι ψείρες έχουν και τους αποφύγαμε όπως ο διάολος το λιβάνι?

- Φήμες που έλεγαν ότι ο Λάζος θα υπέγραφε μόνο σε περίπτωση που δε παίρναμε πολλούς ξένους ελέγχονται ως ανακριβείς...

- Τόσους πολλούς έλληνες στην ομάδα είχαμε να δούμε από την εποχή του Χοτοκουρίδη..

- Το καλό το είπε χτες ένας φίλος μου.."Ωραία, μετά τη θέση 4, τώρα αποκτήσαμε 2 αναπληρωματικούς και στο 3..."

- Τρέμει ο Καλλές που βλέπει σιγά σιγά να χάνει τον τίτλο του MIP με την έλευση του Κασελάκη..2.3, 4.2 και 7.1 πόντους μ.ο ο Λεό πέρυσι..

- Το όνομα του Κασελάκη πάντως ταιριάζει γάντι με την κατάσταση που επικρατεί κάθε χρόνο στις κερκίδες του Παλατακίου.."Ο Λεωνίδας κι οι 300.."!


Τα υπόλοιπα στο παρκέ...

1 σχόλιο:

  1. Καλώς τον!
    Όπως έγραψα και στο φόρουμ, όσοι είστε εγγεγραμένοι συντάκτες και στα δύο blogs (το team μου δηλαδής, Trik, palok, WhiteRiot, Wrangler, Iznogoud, Kamateros, tre1926..) μπορείτε να ανεβάζετε τις αναρτήσεις σας όπου μα όπου θέλετε.. Είτε στο ένα, είτε στο άλλο, είτε και στα δύο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή