Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Udinese Calcio vs PAOK [Pregame]





Ο λαός του ΠΑΟΚ ξεκινά ακόμη μια εκδρομή. Από τη χρεωκοπημένη Ελλάδα του ΔΝΤ, της γκρίνιας και των διαδηλώσεων τύπου "1 τα σπάει και 50 πίνουν καφέ και του συμπαραστέκονται ψυχικά", στην Ιταλία με τις ωραίες γυναίκες, Lamborghini, μακαρονάδες, πίτσες, κρασιά. Αφού οι ευχές μας για Λάτσιο δεν εισακούστηκαν, πάμε τελικά σε έναν βόρειο προορισμό, σε μια πόλη 100.000 κατοίκων με ένα γήπεδο 42.000 θέσεων.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ ασχολούνται με το μεθαυριανό ματς

Βέβαια η κόντρα θα είναι εμφανής και σε επίπεδο οπαδών! Η Μαρία Έλενα Μοντέγκο, αρχηγός των Udinese Bianconeri Supporters υπόσχεται ότι θα κάνει πέσιμο στους φιλοξενούμενους οπαδούς.



Udinese Calcio PAOK

ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!!

5 σχόλια:

  1. Έχουν δυνατούς οπαδούς κι αυτοί, αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ΝΙΚΗ καρντάσια, με την λογική του Λονδίνου να πάμε,και να διδάξουμε ΚΑΙ στην Ιταλία τί εστί ΠΑΟΚ! Καλό ταξίδι και καλά να περάσουν όσοι πάνε, με το καλύτερο αποτέλεσμα στα μπαγκάζια τους να γυρίσουν, οι υπόλοιποι από τα σπίτια μας εν μέσω κρεατοφαγίας και μπύρας με άφθονη πίστη και υπομονή θα στέλνουμε όπως πάντα την αύρα μας να στηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε...η ζωή μας και η καθημερινότητά μας περνάει δύσκολες στιγμές, λαχταράμε τον ΠΑΟΚ μας να μας δώσει μια μεγάλη ΧΑΡΑ!
    Φίλε Καματερέ κάθε μέρα περνάω από τα λημέρια σου για να πάω στη δουλειά !!!! πρέπει να συναντηθούμε κάποια στιγμή!! Μέχρι τότε ΠΑΟΚ και ας τσικνίσουμε με πιπεριές!!!!!!

    Pro, αν πας καλά να περάσεις αγορίνα μου και φέρε πίσω την ΝΙΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σύντροφοι.. Καματερέ, τελικά προέκυψε κάτι σημαντικότατο και δεν μπορώ να πάω πουθενά..
    Ευχαριστώ πάντως παλαλέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή